Tervetuloa luomaan vuoden merkittävintä seminaaria!

Kuka meistä ei osallistu projektityöhön? Niinpä, varmasti jokainen meistä osallistuu. Mutta mitkä tekijät määrittelevät onnistuneen projektin? Miksi niin moni projekti epäonnistuu? Mitkä menetelmät ja työkalut ovat ajankohtaisia ja hyväksi todettuja? Muun muassa näihin kysymyksiin löydät vastauksia Sytykkeen huippuseminaarissa 2021. Kuulet paljon case -esimerkkejä ja kokemuksia. Lisäksi rennoissa iltatilaisuuksissa luot uusia suhteita ja opit muilta alan ammattilaisilta.

Hyvä, parempi, PROJEKTI -huippuseminaarissa opitaan ja verkostoidaan projektityön tekemisen uusien tuulien parissa. Ohjelma koostuu asiantuntijaluennoista sekä mahdollisuudessa verkostoitua ja oppia muilta alan ammattilaisilta.

Huippuseminaarin kohderyhmää ovat projektityötä tekevät henkilöt, projektipäälliköt, projektijohtajat, systeemityön parissa työskentelevät, arkkitehtuurista vastaavat henkilöt, näiden ratkaisujen toimittajat, ostajat ja käyttäjät. Aiempien vuosien osallistujamääriin perustuen odotamme seminaariin noin 80-100 osallistujaa.

Hyvä, parempi, PROJEKTI -huippuseminaari järjestetään laivalla. Seminaariohjelma alkaa laivalla 22.9. jo klo 13.00. Sitä ennen mahdollisuus jo verkostoitua laivalla lounaalla. Silja Serenade lähtee Helsingistä 22.09.2021 klo 17:00 kohti Tukholmaa. Paluu Helsinkiin tapahtuu 24.09.2021 klo 10:30.

Tästä seminaarin omille sivuille.