Hyvää, sytyttävää vuotta 2024!

Toimikauden 2024 ensimmäinen jäsenkirje on lähetetty sähköpostitse.

Tässä jäsenkirjeessä:

Uuden hallituksen esittäytyminen

Sytykkeen hallituksessa on aloittanut uusia toimijoita vuodenvaihteessa. Tutustu vuoden 2024 hallitukseen.

Vuoden ensimmäinen Sytyke-lehti on ilmestynyt

Lehden teema on testaus. Aihetta käsitellään tutusti monesta näkövinkkelistä ja valtakunnan asiantuntijoiden kärkikaartin toimesta. Olkaa hyvät!

Sytyke-lehden e-arkisto

Tiesitkö, että sinulla on melkein koko Sytykkeen lehteen kirjoitettu historia hyppysissäsi? Sytyke -lehteä on toimitettu – tavalla tai toisella – jo vuodesta 1988 alkaen. Ensin SYTYKE-sanomina vuoteen 1993 saakka. Tämän jälkeen Systeemityö -lehtenä 1994-2012 ja sitten Sytyke -lehtenä vuodesta 2013 lähtien.

Lehdet ovat kokonaisena luettavissa. Suorat linkit lehtiin löytyvät vuodesta 2007 alkaen. Sivun alaosassa on vielä linkit arkistoihin, toisessa on kokonaiset numerot vuodesta 1998 lähtien ja toisessa on yksittäisiä artikkeleita vuosilta 1988-2006. e-arkistoon.

Sustainable ICT-verkosto ja osaamisyhteisön restartti

Vastuullisen IT:n ympärille Sytyke ottaa uusintastartin ja tarkoituksena on rakentaa osaamisyhteisö kestävälle pohjalle vuoden 2024 aikana. OSYn toimintaa suunnitellaan jo nyt.

Haluaisitko juuri sinä tulla mukaan suunnittelemaan OSYn toimintaa? Ota yhteyttä vetäjiin tai muihin Sytykkeen hallituksen jäseniin.

Osaamisyhteisön vetäjinä toimivat Jarkko Koistinaho ja Tero Niemi.