Perusperiaatteemme on, että henkilötietoja kerätään mahdollisimman vähän. Niiden käyttö tähtää viestinnän mahdollistamiseen jäsenten tavoittamiseksi ja väliaikaisesti käytettynä esimerkiksi tilaisuuksien järjestämiseen. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Yhteisön sähköpostilista on samalla jäsenrekisteri. Kerättäviä tietoja ovat käyttäjän sähköpostiosoite ja nimi. Tietoja ei käytetä mihinkään muuhun kuin sähköpostien lähettämiseen jäsenille. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

LinkedIn-ryhmän tietosuoja perustuu LinkedIn-palvelun ratkaisuihin, joihin TestausOSY ei voi vaikuttaa. Ryhmään liittyvä on tietosuojan kannalta ensisijaisesti suhteessa LinkedIniin eikä TestausOSY:yn. Ryhmän jäsenyystietoja ei käytetä mitenkään eikä niitä voikaan luovuttaa muille jo LinkedIn:n sääntöjen perusteella.

Tilaisuuksien osallistumistiedot käsitellään erillään muista palveluista tapauskohtaisin järjestelyin.

Henkilötiedot säilytetään kussakin palvelussa sen tarjoamilla säilytysratkaisuilla. Emme luovuta tai myy henkilötietoja TestausOSY:n ohjausryhmän ulkopuolelle. Kaikkien palvelujen tiedot säilytetään EU:ssa.

Kaikissa palveluissamme tietoja hallitaan itsepalveluna, jolloin käyttäjä voi itse poistaa kaikki häneen liittyvät tiedot.

Jos on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä TestausOSY:n ohjausryhmään osykamut@yahoogroups.com tai sen jäseniin