Miksi liittyä Sytykkeen jäseneksi?

Sytyke-lehti

Yhdistyksen oma lehti, jossa kirjoittajina alansa johtavat asiantuntijat, kouluttajat ja konsultit Suomessa. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja toimitetaan kaikille Sytyke ry:n jäsenille.

Seminaarit, webinaarit ja jäsentilaisuudet

Sytykkeen huippuseminaari on jokavuotinen odotettu tapahtuma, jossa sytykeläiset voivat käydä verkostoitumassa sekä päivittämässä tietojaan ohjelmistokehittämisen viimeisimmistä tuulista. Jäsenet saavat alennusta seminaarin hinnasta.

Sytyke järjestää säännöllisen epäsäännöllisesti seminaareja ympäri vuoden. Kevät- ja syysseminaarit järjestetään joka vuosi yhdistyksen yleiskokouksen yhteydessä. Yhdistyksen kokousten yhteydessä on tarjolla monenlaista aktiviteettia rennosta yhdessäolosta tietojärjestelmätyön oppien käsittelyyn.

Osaamisyhteisötoiminta

Osallistu jäsenenä ilmaiseksi osaamisyhteisöjen korkeatasoisiin seminaareihin ja jäsentilaisuuksiin. Toimintaa on tarjolla Sytyke ry:n useiden osaamisyhteisöjen puitteissa ja yhteistyönä. Tällä hetkellä aktiiviset osamisyhteisöt:

Liity Sytykkeen jäseneksi

Sytykkeen jäseneksi liitytään TIVIAn kautta (verkossa tai puh. 020 741 9888 tai sähköpostitse jasenasiat (ät) tivia.fi) valitsemalla jäsenyhdistykseksi Systeemityöyhdistys Sytyke ry.

Nykyinen TIVIAn jäsen voi liittyä Sytykkeeseen joko vaihtamalla jäsenyhdistystä tai liittymällä Sytykkeeseen lisäjäseneksi. Helpoiten hankit lisäjäsenyyden laittamalla sähköpostia jasenasiat (ät) tivia.fi ja kertomalla nimesi (ja jäsennumerosi jos sen löydät) ja halusi liittyä lisäjäseneksi Sytykkeeseen.