Sytyke ry:n hallitukseen kuuluu puheenjohtajan lisäksi varapuheenjohtaja sekä 3-5 varsinaista jäsentä ja 2 varajäsentä.

Hallitus vuonna 2024

 

Paula Miinalainen, Oy Arbor Vitae – Finland Ltd | LinkedIn
puheenjohtaja
paula.miinalainen@sytyke.org

 

Paula Miinalainen on pitkän linjan ICT-ammattilainen, yrittäjä ja johdon konsultti.
Hänen erityisosaamisalueensa on EU:n yleinen tietosuoja-asetus (GDPR).
Uransa aikana hän on toiminut mm. ohjelmointitaitoisena systeemisuunnittelijana, yritysarkkitehtina, projektipäällikkönä, myyntineuvottelijana, koulutussuunnittelijana, opettajana, kouluttajien kouluttajana, testauskoordinaattorina, projektipäälliköiden ja tiiminvetäjien kouluttajana.

Minna Anttonen, Insinööriliitto IL ry
varapuheenjohtaja
minna.anttonen@sytyke.org

 

Olen ollut Tivia-yhteisön jäsen jo vuodesta 1986 – 1988 lähtien ja laskelmieni mukaan osallistunut 10 kertaa Sytykkeen laivaseminaariin. Ehkä olemme tavanneet cocktailien merkeissä ennen seminaarin illallista. Hallitukseen minua on vuosien varrella houkuteltu useamman kerran. Tällä kertaa en keksinyt syytä kieltäytyä.

Olin IT-alalla jo silloin, kun sitä kutsuttiin ATK-alaksi. Olen ollut ohjelmoija, atk-suunnittelija, ATK-päällikkö, PC-tukihenkilö, tietotekniikkakonsultti, projektipäällikkö ja tuotepäällikkö. Olen myös testannut ja toiminut operaattorina. – Kuka muistaa sellaisen ammatin? (Sillä ei ollut puhelinten kanssa mitään tekemistä, mutta mukana kuljetettava hakulaite hälytti silloin  tällöin.)Toimin myös atk-alan yksinyrittäjänä v. 1993 – 2003, osin päivätyön ohella.

Jarkko Koistinaho | LinkedIn
hallituksen jäsen
jarkko.koistinaho@sytyke.org

 

Olen laatuorientoitunut ohjelmistoalan ammattilainen ja minulla on laaja kokemus alalta eri rooleista katsottuna. Liikun joustavasti roolista toiseen, esimerkiksi joskus saatan naputella koodia, toisessa laidassa voin olla visioimassa yritysstrategiaa. Yleisesti minua voi positiivisella tavalla kutsua omalaatuiseksi jokapaikanhöyläksi.

Jani Mäntysaari | LinkedIn
sihteeri
jani.mantysaari@sytyke.org

 

Järjestelmäasiantuntija järjestötaustalla. Töissä tietojärjestelmäprojektien parissa. Kiinnostuksen kohteena erityisesti digitalisaation ja osaamisen monenlaiset rajapinnat.


Kati Viik, S-Pankki | LinkedIn
rahastonhoitaja
kati.viik@sytyke.org

 

IT-asiantuntija, ollut mukana monessa tukitoiminnassa, eri yrityksissä. Järjestelmät ja ratkaisut kiinnostaa. Hallituksessa pidän huolta tapahtumista. Sytyke ry:n toiminnassa olen ollut vuodesta 2000 lähtien.


Maaret Pyhäjärvi, Vaisala Oyj
hallituksen jäsen
maaret.pyhajarvi@sytyke.org / maaret@iki.fi

 

Testaaja. Ohjelmoija. Tuotekehitystiimin vetäjä. 26 vuotta alalla, ikuinen oppija.

Tero Niemi | LinkedIn
hallituksen jäsen

 

Pitkä historia IT-alalla, matka on vienyt ohjelmistokehityksen kautta integraatioiden pariin. Erityisesti vihreän siirtymän edistäminen ICT-alalta käsin ja utelias mieli pitävät päivittäin innostuneena. Missiona on edistää digitalisaation mahdollisuuksien hyödyntämistä ympäristöystävällisellä ja eettisellä tavalla. Uskon, että esim. datatalouden avulla voimme luoda läpinäkyvyyttä, joka on olennaista mm. kiertotalouden yleistymiselle.

Sinä?
varajäsen
Minna Oksanen, Ari Hovi Oy | LinkedIn
varajäsen

 

Minna on vahva osaaja tiedonhallinnan eri osa-alueilla. Hänen suurin kiinnostuksensa on aina ollut tieto ja miten tietoa hyödynnetään. Minnan vahvuus on liiketoiminnan mallintaminen käsite-, tieto- ja prosessimalleiksi.

Hallituksen sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi [ät] sytyke.org

Hallitushistoria