Sytyke ry:n hallitukseen kuuluu puheenjohtajan lisäksi varapuheenjohtaja sekä 3-5 varsinaista jäsentä ja 2 varajäsentä.

Hallitus vuonna 2022

 

Timo Piiparinen, Jyväskylän kaupunki
puheenjohtaja, päätoimittaja
Päiväkotimaailmassa viipottava outolintu hyperottelija. Erityiskiinnostus lepää siinä, missä ICT ja prosessit kohtaavat ja miten koko palveluprosessiin saadaan näkymään niin asiakkaan tarve kuin organisaation strategia. Sytykkeessä olen toiminut kohta kymmenisen vuotta.
Janne Heinonen, Solable
varapuheenjohtaja
Minulla on reilun 20 vuoden kokemus IT-alalta eri tehtävistä. Nyt alkamassa kolmas vuosi Sytyke ry:n hallituksessa. Olen jäsenenä myös Tietoturva ry:ssä ja ILF ry:ssä.
Tuula Johansson, Gofore
Olen kokenut IT-ammattilainen, joka on toiminut monessa eri roolissa. Tällä hetkellä työskentelen  Goforessa projektipäällikkönä, scrum masterina ja konsulttina. Minua kiinnostavat erityisesti tiimityön ja toimintaprosessien kehittäminen sekä ketterän kehityksen menetelmät ja -välineet. Sytyke ry:n hallitusjäsenenä olen ollut vuosina 2019, 2021 ja 2022.
Katri Minkkinen, KELA
Huhtikuusta 2021 lähtien olen toiminut tuoteomistajana Kelalla. Sitä ennen olen toiminut yli 20 vuotta ICT alalla moninaisissa tehtävissä, siten ohjelmistokehitys ja sen vaiheet ovat minulle tuttuja. Työn ohessa opiskelen Jyväskylän Yliopistolla tietojärjestelmätieteitä, maisterin tutkinto tavoitteena.
Heikki Naski, freelancer
Ohjelmistokehittäjä, teknologia-alan moniosaaja sekä Sytyke-veteraani. Toimin freelancerina.
Maila Vienola, Telia
Pääkaupunkiseudulla asuva IT- ja portfoliohallinnan ammattilainen. Viimeiset reilut pari vuosikymmentä olen toiminut Telialla IT esimies- ja asiantuntijatehtävissä, tällä hetkellä Portfolio Managerina. Työnkuvaani kuuluu mm. yrityssegmentin IT kehityksen koordinointia ja agile coachina toimimista. Sytykkeen hallituksessa olen toista kautta. Aiemmin olen ollut ICT leidien johtoryhmän jäsen useamman kauden, nykyään aktiivi rivijäsen.
Reino Myllymäki, Ketterät Kirjat
varajäsenOlen koulutukseltani rakennustekniikan DI ja työskenneltyäni yli 20 vuotta rakennusliikkeessä tuen tietohallintojohtajia mentoroimalla ja vetäen IT Forumia. Olen kiinnostunut myös projektien (epä)onnistumisesta ja olen sen seurauksena kirjoittanut aiheesta ja muutosjohtamisesta viisi kirjaa. Täytetyönä kustannan kirjoja ja harrastuksiini liittyy muun muassa Ilmailumuseoyhdistys ja golf.
Minna Oksanen, Ari Hovi Oy
varajäsen
Minna on vahva osaaja tiedonhallinnan eri osa-alueilla. Hänen suurin kiinnostuksensa on aina ollut tieto ja miten tietoa hyödynnetään. Minnan vahvuus on liiketoiminnan mallintaminen käsite-, tieto- ja prosessimalleiksi.

Hallituksen sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi [ät] sytyke.org

Hallitushistoria